На допомогу поліції Закарпаття надійшли 18 нових позашляховиків

На допомогу поліції Закарпаття надійшли 18 нових позашляховиків
Сьогодні, 14 липня, закарпатська поліція отримала 18 нових кросоверів «Mitsubishi Outlander», які вже попрямували у 14 районів області.

 

Ключі від нових авто поліцейським вручали голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, перший заступник голови Закарпатської облради Йосип Борто та керівник Головного управління Національної поліції у Закарпатській області Роман Стефанишин.

Начальник поліції області висловив подяку за отриману допомогу міністру внутрішніх справ Арсену Авакову та керівнику Національної поліції України Сергію Князєву.

«Ці автомобілі надійшли з Києва і будуть використовуватися групами швидкого реагування у містах області, окрім Ужгорода та Мукачева, адже тут вже діє патрульна поліція. Нові кросовери будуть задіяні для охорони громадського порядку, реагування на виклики та повідомлення громадян, профілактики та боротьби зі злочинністю. Отримані позашляховики оновлять автопарк поліції та дозволять замінити застарілі автівки…», – зазначив Роман Стефанишин.

Одразу після отримання ключів нові авто попрямували у 14 районів Закарпаття. Так, по два автомобілі надійдуть у Мукачівський, Іршавський, Рахівський та Хустський райони та по одному в усі інші.

«Хочу привітати вас з такими подарунками від Міністерства внутрішніх справ. Ті, хто постарше, мають пам?ятати, що ще у 1995 році ми мали кращі автомобілі усіх марок – від «Мерседеса» до «Ауді». Але отримані сьогодні автомобілі спеціально призначені для несення служби. Я бажаю вам успіхів і покращення своїх показників за допомогою автотехнічних засобів, зокрема цих автомобілів», – наголосив на урочистому заході Геннадій Москаль.

Вже найближчим часом нові крососвери мають технічно обслуговуватися на Закарпатті. Зараз же техобслуговування здійснюється у місті Львів.

«Я маю лише одне побажання особовому складові, який користуватиметься цими автомобілями, берегти їх. А у тому, що ці позашляховики швидше реагуватимуть на виклики, я впевнений», – додав Роман Стефанишин.

uzhgorod.net.ua

 

14 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів