На Тячівщині «Меrсеdеs» злетів на швидкості в кювет – загинуло двоє осіб, ще двоє – в лікарні

На Тячівщині «Меrсеdеs» злетів на швидкості в кювет – загинуло двоє осіб, ще двоє – в лікарні
Сьогодні вночі в смт.Солотвино на Тячівщині сталася жахлива автопригода: автомобіль «Меrсеdеs» злетів на швидкості в кювет. Водій і пасажир іномарки загинули, ще двоє осіб у лікарні. Поліція розпочала за даним фактом розслідування.

 

Сьогодні вночі в поліцію Тячівського району надійшло повідомлення про ДТП з потепілими. У смт.Солотвино, де сталася трагедія, прибула слідчо-оперативна група.

Як встановили працівники Тячівської поліції, аварія трапилася близько 2.30 ночі. Водій автомобіля марки "Меrсеdеs Е 320", 31-річний житель села Глибокий Потік Тячівського району, їдучи на великій швидкості в смт.Солотвино з автозаправки в напрямку м.Тячева, не впорався з керуванням та злетів у кювет. Далі машину пронесло понад півсотні метрів, вона зачіпала різні споруди й перекинулася на дах.

Внаслідок ДТП водій та 24-річний пасажир «Мерседеса» померли на місці пригоди. Ще два пасажири віком 18 і 27 років доставлені до лікарні, стан молодшого критичний.

Усі потерпілі – жителі сіл Глибокий Потік і Нижня Апша Тячівського району. За попередньою інформацією, водій і пасажири іномарки перебували в стані алкогольного сп’яніння.

Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб). Обставини нічної трагедії в Солотвино встановлюють слідчі.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 

 

15 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів