У Мукачеві 10-річний хлопчик втік від бабусі, а в Березному 16-річна дівчина пішла з дому

У Мукачеві 10-річний хлопчик втік від бабусі, а в Березному 16-річна дівчина пішла з дому
У Мукачеві 10-річний хлопчик втік від бабусі, а в Березному 16-річна дівчина пішла з дому через конфлікт із батьком. Обох юних втікачів розшукали й повернули рідним правоохоронці.

 

Увечері 14 липня в поліцію м.Мукачева надійшло повідомлення жительки міста про зникнення її 10-річного сина. Зі слів заявниці, хлопчик разом із бабусею пішов у  магазин, який знаходиться на вул.І.Франка в м.Мукачеві. Бабуся залишила внука на вулиці біля магазину і сказала, щоб чекав на неї, та коли через 10 хвилин вийшла з крамниці, то дитини на місці вже не було.

Знайшли зниклого хлопчика мукачівські патрульні спільно з працівниками ювенальної превенції Мукачівського відділу поліції. Дитина знаходилася в місцевому поселенні неподалік лісу. Хлопчика поліція передала матері.

Того ж вечора за допомогою в поліцію звернувся житель смт.Великий Березний, який повідомив про зникнення 16-річної доньки. Ввечері дівчина пішла на вулицю кататися на велосипеді, за годину повернулась додому, залишила біля воріт велосипед та знову кудись пішла. Де саме, батько не знає, а мобільного телефону дівчина не має.

Працівники поліції розшукали зниклу дівчину на вулиці Богдана Хмельницького у В.Березному і передали її бабусі. Дівчина зізналася, що вчинила так через конфлікт із батьком. З ними обома правоохоронці провели відповідну бесіду про неприпустимість такої поведінки в майбутньому, а батька, ймовірно, ще й притягнуть до адмінвідповідальності за неналежне виховання доньки.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

15 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів