128-ма Закарпатська бригада на Донбасі отримає "з дому" харчі, питну воду пиломатеріали та багато чого іншого

128-ма Закарпатська бригада на Донбасі отримає "з дому" харчі, питну воду пиломатеріали та багато чого іншого
Гуманітарний вантаж стане в нагоді закарпатцям на Сході України

 

12 липня черговий гуманітарний вантаж відправили з Тячівщини в зону проведення АТО. Шлях вантажу прокладений небезпечними дорогами Донбасу  в Красногорівку, до 128-ї бригади. Харчі, питна вода, пиломатеріали та багато іншого стануть в нагоді нашим бійцям на сході України.

Як розповідає голова Тячівської РДА Василь Дем’янчук, спілкування з військово-цивільною адміністрацією Красногорівки та воїнами ніколи не припиняється, тому завжди знають про їх потреби не з чуток і намагаються раз на місяць відвідувати їх на передовій. Як вважають самі волонтери, військовим дуже важливо відчувати підтримку своїх побратимів. Вже незабаром довгоочікувана гуманітарна допомога прибуде на Донбас. Побачити на власні очі, що сьогодні відбувається на сході, вирішили голова Тячівської РДА Василь Дем’янчук та депутат Закарпатської облради Василь Федурцьо. А доставить вантаж досвідчений водій Михайло Бережник. Маршрут волонтерів пролягає в найбільш «гарячі точки» Донецької області. Шлях довгий, але він – до наших захисників, які стоять зараз на сторожі нашого миру та спокою.

– Ми відправляємо все те, про що нас просили: продукти харчування, солодощі, воду як для бійців, так і для місцевих жителів. Висловлюємо щиру подяку органам місцевого самоврядування, структурним підрозділам райдержадміністрації, установам та організаціям району, підприємцям та всім небайдужим мешканцям, які долучилися до збору допомоги, за згуртованість, оперативність та патріотизм, – зазначив Василь Юрійович. – Бажаємо всім учасникам поїздки щасливої дороги та швидкого повернення, а мешканцям сходу та й усім нам – мирного життя в рідній Україні.

Зульфія Бабаєва, прес-служба Тячівської РДА

 

17 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів