«Ура, канікули! Літо - 2017»: у басейні спорткомплексу УжНУ відбувся турнір з плавання

«Ура, канікули! Літо - 2017»: у басейні спорткомплексу УжНУ відбувся турнір з плавання
У п’ятницю, 14 липня, у басейні спортивно-оздоровчого комплексу УжНУ відбувся турнір з плавання «Ура, канікули! Літо - 2017». Його проводив оздоровчо-спортивний клуб з плавання «НА СТАРТ», яким керує майстер спорту з плавання Вадим Колечко.

 

Разом з дружиною – Наталею Колечко - та іншими тренерами клубу вони регулярно  займаються з спортивними групами з плавання. А в літній період - організованими групами  оздоровлення школярів. Таким чином, басейн спорткомплексу відвідають сотні дітей, оздоровляться та навчаться плавати. Ті з них, хто матимуть зацікавленість, будуть продовжувати тренування протягом цілого року, зазначає директор спорткомплексу УжНУ Андрій Курта.

До прикладу, минулого навчального року Вадим та Наталія Колечко зініціювали, за підтримки Управління молоді та спорту Ужгородської міської ради проведення уроків з фізкультури школярів молодших класів в нашому  басейні. Тобто, цілий навчальний період діти вчилися плавати та зміцнювали здоров’я та 14 липня прийняли участь в змаганнях з плавання.

В турнірі прийняли участь спортивні групи  Ужгорода та гості з  Одеси, які займаються триатлоном.  Після завершення змагань всім  учасникам було вручено подарунки, а переможцям і призерам - грамоти та медалі.  «Маємо сподівання, що в серпні поточного року буде проведено заключний турнір з плавання серед вище названих спортивних груп» - каже директор спорткомплексу УжНУ Андрій Курта.

Слід зазначити, що крім спортивних груп з плавання,  упродовж всього навчального року басейн регулярно відвідує група з водно поло «Динамо» та молодий клуб водного поло «Ужгород», що був створений в минулому році під керівництвом тренера Володимира Гавриленко, який за сумісництвом є старшим інструктором басейну УжНУ. Важливо відзначити, що ці молоді спортсмени 2005-2006 року народження, у червні 2017 року вибороли 2  місце (срібні медалі) в чемпіонаті України з водного поло у своїй віковій групі, який проводився в місті Дніпро.

uzhnu.edu.ua

 

18 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів