Чемпіоном Закарпаття з баскетболу став БК «Ужгород»

Чемпіоном Закарпаття з баскетболу став БК «Ужгород»
Чемпіонат Закарпатської області з баскетболу сезону 2016-2017 років відзначився масовістю зацікавлених, – брали участь біля двох десятків команд зі всіх куточків краю.

 

Фінал «чотирьох» зібрав у спорткомплексі УжНУ три збірних з Ужгорода та команду з Мукачева, інформує «Ужінформ».

У напруженому фіналі зійшлися БК «Ужгород» та команда УжНУ. Тут досвід здолав молодість. І хоч ужнівцям у третій чверті вдалося не тільки відігратися і вивести гру в нічию, баскетболісти «Ужгорода» уже з початку останньої чверті повели в рахунку та змогли зберегти перевагу у 6 м’ячів. 72:78 – золото у БК «Ужгород», УжНУ залишилися зі срібними нагородами.

У «малому» фіналі у боротьбі за бронзові нагороди баскетболісти Мукачева переграли коллег із «Уж-баскету» — 72:63. Це вже друга бронза для мукачівців. Переконують: на наступний сезон налаштовуються серйозніше та готові боротися за найвищі нагороди.

Підбили також і підсумки цьогорічного чемпіонату. Кращим захисником турніру визнали Андрія Попадинця, кращим нападником – Валентина Рибковича, центровим гравцем – Петра Плешу. А от MVP – кращим гравцем чемпіонату за підсумками року — одноголосно назвали Антона Іванину.

Щодо планів, то  у закарпатських баскетболістів підготовка до чемпіонату області зі стрітболу 3х3, який проведуть на спортивному майданчику ужгородської третьої школи. Потім – міжнародні змагання, навчально-тренувальні збори та формування команди для участі в українському чемпіонаті, який стартує у жовтні.

Роман Сенишин

 

18 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів