Двом мешканцям Іршавщини "світить" 55 000 гривень штрафу за зрубані дерева

Двом мешканцям Іршавщини "світить" 55 000 гривень штрафу за зрубані дерева
Прокуратура в суді вимагає стягнути із закарпатців, які самовільно зрубали дерева, заподіяну навколишньому природному середовищу шкоду.

 

Хустська місцева прокуратура звернулася з позовною заявою до Іршавського районного суду Закарпатської області в інтересах держави в особі Іршавської міської ради до двох фізичних осіб, мешканці Іршавського району, яких вироком Іршавського районного суду Закарпатської області визнано винними у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого статтею 246 КК України, а саме – незаконна порубка лісу.

Встановлено, що закарпатці, за попередньою змовою, з порушенням вимог Лісового кодексу України та порядку спеціального використання лісових ресурсів, самовільно зрізали сироростучі дерева породи «Бук» три дерева та 8 - породи «Дуб», чим спричинили істотну шкоду державним інтересам на загальну суму понад 55 тисяч гривень.

Як зауважив заступник керівника Хустської місцевої прокуратури Петро Бобинич,  прокуратура в суді вимагає стягнути з відповідачів на користь держави в особі Іршавської міської ради грошову суму, на яку заподіяно навколишньому природному середовищу шкоду в результаті вчинення кримінального правопорушення.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

19 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів