Діти закарпатських правоохоронців повернулися з відпочинку в Угорщині

Діти закарпатських правоохоронців повернулися з відпочинку в Угорщині
Десятеро дітей із сімей працівників поліції Закарпаття протягом тижня відпочивали в Угорщині. Сповнені позитивних емоцій, діти повернулися додому.

 

Вчора, 18 липня, діти повернулися з тижневого відпочинку в угорському таборі «Kis Vakond tabor» в Ньїредьгазі. Кожного дня вони мали насичену програму активного відпочинку. Загалом були три команди з України, Угорщини, Румунії, віком від 10 до 14 років.

Для дітей була розроблена спеціальна пізнавальна програма від правоохоронців. Юнаки та дівчата спостерігали за роботою кінологів, демонстрували свої вміння і представники спецпідрозділу, пожежники, медики, які вчили надавати першу медичну  допомогу.

Крім того, юні учасники програми брали участь в конкурсах зі стрільби з лука, рушниці. Група дітей змагалася в їзді на велосипедах з перешкодами із дотриманням правил дорожнього руху. Ділячись враженнями, діти наголосили, що особливо цікавим було вивчення  флори та фауни території місцевого лісу.

олод

79ж

3

На території табору був настільній теніс, футбол, басейн, тож  діти із задоволенням проводили час. Також відвідали зоопарк та насолоджувалися  шоу папуг.

Останній день перебування в таборі запам’ятався танцювальним конкурсом і конкурсом «Міс краси», на якому українські дівчатка виграли перше місце.

Сповнені вражень та приємних спогадів, діти повернулися на Закарпаття.

34

Свердун Тетяна

(студентка кафедри журналістики УжНУ)

 

19 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів