Ужгородському коню та його вершнику до "золота"було так близько!

Ужгородському коню та його вершнику до "золота"було так близько!
Для цього їм не вистачило лише одного балу!

 

Ужгородська знаменитість – благородний кінь-спортсмен на ім’я Дайміо отримав чергову перемогу на престижному змаганні: він став срібним призером Чемпіонату України з кінного триборства. До золотої відзнаки коневі та вершнику забракло лише одного балу!

Власниця Дайміо ужгородка Надія Попадюк розповідає:

– Чемпіонат України з кінного триборства 2017 року, який відбувся  у Жашкові Черкаської області з 14-го до 16-го липня, став успішним для ужгородського коня англійської чистокровної верхової породи – Дайміо та його вершника і тренера, майстра спорту – Юрія Дулі.

Вони виграли друге місце та стали срібними призерами цьогорічного Чемпіонату (у 2016 році вони посіли третє місце). Кінне триборство є однією з трьох дисциплін класичного кінного спорту, представлених на Олімпійських іграх. Сучасні змагання складаються з трьох різних випробувань: виїздка, конкур та крос.

Переможці визначаються за результатами виступів учасників змагань впродовж трьох днів підряд. Чемпіонат – це всеукраїнські змагання, участь у яких беруть коні та вершники з усіх областей України, де розвивається кінний спорт.

Представники його породи – найшвидші коні у світі, серце у них вдвічі більше ніж у звичайних коней. Отже, Дайміо народжений і названий бути чемпіоном, він є переможцем національного Дербі і до золотої медалі на чемпіонаті України з кінного триборства залишився всього один крок!”.

Джерело: "Голос Карпат"

 

19 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів