"Громадські лісові інспектора" вийшли на патрулювання лісів на Закарпатті

"Громадські лісові інспектора" вийшли на патрулювання лісів на Закарпатті
Сьогодні, 19 липня, народний депутат України Робер Горват та начальник Закарпатського ОУЛМГ Валерій Мурга офіційно вручили 14 посвідчень громадських лісових інспекторів.

 

«Я хочу подякувати Вам за бажання підтримувати правопорядок у лісі та прагнення кращого майбутнього для наших нащадків. Хочу запевнити, що кожен із Вас може розраховувати на мою підтримку», – звернувся Роберт Іванович до громадських інспекторів.

У своєму вітальному слові головний лісівник Закарпаття Валерій Мурга запевнив, що кожен з представників громади завжди може розраховувати на його підтримку і він від усіх лісівників Закарпаття так само розраховує на підтримку громадських інспекторів, оскільки вони – одна команда і готові відстоювати чітку позицію по збереженню лісів Закарпатської області.

Валерій Іванович підкреслив, що «громадська варта» – це допомога лісівникам у забезпеченні порядку в державному лісовому фонді, оскільки громадські інспектори прийматимуть участь у патрулюванні спільно з державною лісовою охороною згідно чинного законодавства України. Зокрема, щодо боротьби з «чорними лісорубами» та браконьєрами.

«У нас сьогодні важлива подія. Після кількох місяців активної роботи сьогодні ми вручили перші 14 посвідчень представникам громади, які тепер офіційно зможуть патрулювати лісовими угіддями. Я вас із цим вітаю. У вас є унікальна можливість стати захисниками наших лісів і надалі задавати тон небайдужим громадянам по свій Україні. Я усім щиро бажаю успіхів», – зазначив Валерій Мурга.

Наразі «Громадські лісові інспектора» працюють на громадських засадах.

Джерело: Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

 

19 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів