Міські служби працюють над "оновленням" столиці Закарпаття

Міські служби працюють над "оновленням" столиці Закарпаття
Зокрема капітальний ремонт внутрішньоквартальної каналізації розпочали у дворах багатоповерхівок №3-13 на вулиці Легоцького.

 

Особливості проведення робіт з працівниками фірми БК «Антрол», які будуть їх виконувати, сьогодні обговорили міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, директор департаменту міського господарства міськради Володимир Бабидорич та керівник ТОВ «Житло-Сервіс», що обслуговує будинки на цій території, Богдан Тереняк.

Ця ж фірма вчора почала ремонт каналізації за адресою вул. М. Вовчка, 14 і завершують тротуари на вулицях Болотинській та Вакарова.

Також сьогодні в Ужгороді працівники товариства «БК Капітальна» викладають бруківку у рамках капітального ремонту тротуарів на площі Поштовій.

КБК робить капітальний ремонт Замкових Сходів, капремонт тротуарів на вулиці Антонівській (влаштування покриття з ФЕМ-плитки) та поточний ремонт вулиці Погорєлова (підготовчі роботи, вирубка країв вибоїн, асфальтування).

КШЕП обстежує світлофори на вулицях Грушевського, Минайській, Перемоги та інших, а також косить зелені зони на Загорській. Поточний ремонт комунальники роблять на вулицях Шахтарів, Тімірязєва, Великокам’яній, Кримській. Вночі вулиці міста прибирали та мили з використанням спецтехніки.

Зелені зони на площах Дружби Народів, Б. Хмельницького, вулиці Л. Толстого косять працівники «АВЕ-Ужгород». Стихійні сміттєзвалища ліквідовують на проспекті Свободи, 32, 28.

«Закарпателектробуд» відновлює лінії вуличного освітлення на вулицях Шишкіна, Разіна, Насипній, Канальній. На вулиці Можайського, у провулку Весняному працівники обстежують мережі.

Працівники підприємства «УжАгромікс» косять зелені зони на Київській набережній, поливають квіти у місті, прибирають схили річки. Продовжують зрізати гілки дерев над світильниками вуличного освітлення на вулиці Собранецькій. На Гагаріна прибирають зрізані напередодні сухі гілки, а на набережній Православній – велику гілку, яка впала.

Джерело: Офіційна сторінка Ужгородської міськради у ФБ

 

19 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів