Навіщо потрібні і як вибрати аксесуари для смартфона Xiaomi Redmi 4X

Навіщо потрібні і як вибрати аксесуари для смартфона Xiaomi Redmi 4X
Удари й різкі струси негативно впливають не тільки на зовнішній вигляд смартфона, але і на апаратну частину: пошкодження деталей смартфона тягне за собою зависання, раптові відключення та пошкодження роз'єму зарядки, не кажучи вже про тріщини й подряпини на екрані.

 

Аби всього цього не сталося, в момент покупки подумайте про чохли та захист екрану гаджета.

Підходимо до безпеки раціонально: що слід знати перед покупкою

Якщо купити одночасно зі смартфоном не вийшло або хочеться оновити його зовнішній вигляд, в каталозі інтернет-магазину Webaks ви швидко знайдете з десяток моделей чохлів. Для Xiaomi Redmi 4X чехол є різні варіанти забарвлень і принта. Зробіть захист смартфона стильним, а дизайн гаджета — вражаючим.

 

 

 

Виробники використовують шкіру, силікон або гель, щоб уберегти корпус від подряпин та відколів. Щільний пластик, метал і дерево пом'якшать удар і не допустять розбиття смартфона. За типами чохли ділять на:

  • Чохли-книжки: захищають не тільки сам корпус, але й екран смартфона. Модель може пропонуватися разом із магнітною застібкою, яка перешкоджає випадковому розкриттю.
  • Чохли-фліп: ці варіанти чохлів відрізняються від «книжок» тим, що відкриваються не вбік, а вниз. Вибір типу відкриття залежить від особистих побажань власника гаджета.
  • Бампери: якщо ви віддаєте перевагу традиційному дизайну Xiaomi Redmi 4X, але хочете створити йому додатковий захист, придивіться до цього типу чохлів: вони надійно оберігають вразливі бічні грані корпусу.
  • Накладки: відрізняються гідним вибором дизайну. Якщо ви полюбляєте класику, зупиніть вибір на строгих моделях з матеріалу Soft Touch. Якщо звикли виділятися — відзначте для себе яскраві моделі чохлів, вони можуть прикрашатися стразами та силіконовими аплікаціями у вигляді персонажів або предметів.
  • Кишені залишилися ще з часів кнопкових телефонів. Вони надійні, але при використанні смартфона його доведеться витягувати з чохла кожен раз.

Плівка чи скло: у чому різниця?

Головна різниця у вартості. Вартість скла вища у порівнянні з плівкою. Багатьох лякає поклейка плівки на екран смартфона, скло ж клеїться без проблем. При цьому при виборі накладки або бампера в якості чохла рекомендують обирати захисне скло, яке вбереже не лише від подряпин, але й від тріщин екрану при ударі об тверду поверхню. Ще одна відмінність: плівка нейтралізує відблиски на сонці або під яскравим світлом, а скло дає відблиски, однак при цьому не знижує чутливість тачпада і якість зображення.

 

 

19 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів