В Ужгороді косять, лагодять вуличне освітлення, викладають бруківку та ремонтують Замкові сходи

В Ужгороді косять, лагодять вуличне освітлення, викладають бруківку та ремонтують Замкові сходи
Сьогодні в Ужгороді працівники «УжАгроміксу» косять зелені зони на проспекті Свободи, підстригають живопліт на вулиці І. Франка, прополюють квітники у місті.

 

«Закарпателектробуд» міняє лампи, ремонтує світильники і лінії вуличного освітлення на вулицях Високій, Гагаріна, Минайській, у провулках Володимирському, Весняному.

КШЕП займається обстеженням світлофорів на вулицях Перемоги, Грушевського, Минайській, 8 Березня. Роблять комунальники і поточний ремонт проїжджої частини на вулиці Шахтарів (асфальтування). Вночі вулиці міста мили, прибирали з використанням спецтехніки.

На площах Петефі, Б. Хмельницького, вулиці Мукачівській косять працівники «АВЕ-Ужгород». Ліквідували стихійні сміттєзвалища на вулицях Сечені, 33, Легоцького, 18,46, Минайській, 28, Грушевського, 47, планують – на Айвазовського, Пестеля, Оноківській,14, у провулку Залізничному.

Тривають роботи з капітального ремонту Замкових Сходів та капремонт тротуарів на вулиці Антонівській (влаштування покриття з ФЕМ-плитки). Роботи проводить фірма КБК.

Працівники товариства «БК Антрол» викладають ФЕМ-плитку у рамках капітального ремонту тротуарів на вулиці Болотинській, а також проводять підготовчі роботи до капітального ремонту внутрішньоквартальної каналізаційної мережі на вулиці М.Вовчка, 14.

На площі Поштовій продовжуються роботи з капремонту тротуарів – викладають бруківку.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

21 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів