Депутати в Ужгороді розглянули економічні показники та проблеми в діяльності Водоканалу

Депутати в Ужгороді розглянули економічні показники та проблеми в діяльності Водоканалу
Фінансово-економічні показники та проблеми в діяльності комунального підприємства «Водоканал м.Ужгород» і роботу департаменту міського господарства розглянули сьогодні в форматі «День депутата» депутати Ужгородської міської ради.

 

Детально аналізували наведені директором водоканалу Станіславом Карташовим цифри, обговорювали можливості вирішення проблеми із заборгованістю за водопостачання Коритнянської сільради, постійне зростання тарифів на електрику, зношеності мереж, шляхи зменшення втрат, перспективи залучення інвестиційних коштів на модернізацію обладнання, оновлення очисних споруд.

Йшлося також про якість та своєчасність ремонтів, робіт, які виконуються на округах і загалом в Ужгороді, за якими розпорядником коштів є департамент міського господарства. Багато питань депутати ставили про ремонти доріг, покрівель багатоповерхівок.

Підсумовуючи, домовилися частіше проводити обговорення в такому форматі, щоб депутатський корпус міг ефективніше впливати на роботу виконавчих підрозділів міської ради.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

21 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів