Кримінальна поліція розшукує громадян, які могли стати свідками розбою в Ужгороді

Кримінальна поліція розшукує громадян, які могли стати свідками розбою в Ужгороді
Співробітники кримінальної поліції Ужгородського відділу встановлюють особу розбійника, який напав на продавця в аптеці у обласному центрі Закарпаття та свідків цієї події.

 

В неділю 23 липня близько 2.30 год на продавця аптеки за адресою: м. Ужгород, проспект Свободи, 20 невідомий скоїв розбійний напад. Чоловік підійшов до віконечка нічного відпуску ліків, схопив працівницю та, погрожуючи ножем, зірвав з її шиї золотий ланцюжок з кулоном. Нападник втік. Прикмети підозрюваного: був одягнутий в чорний спортивний костюм, чорну шапку, мав середню тілобудову.

За 2-3 хвилини після цієї події до аптеки підійшло кілька людей, які намагалися придбати ліки. Проте продавець була надто налякана і не підійшла до віконечка.

Співробітники кримінальної поліції Ужгородського відділу встановлюють особу розбійника, який напав на продавця. Правоохоронці звертаються до всіх громадян, які були на проспекті Свободи тієї ночі у той час з проханням надати інформацію, що могла б допомогти слідству за тел. «102». Правоохоронці особливо розшукують клієнтів аптеки, які прийшли одразу після розбійника і могли бачити підозрюваного.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

24 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів