В Ужгороді достроково розірвуть договір про перевезення пасажирів на автобусному маршруті Горяни-УжНУ

В Ужгороді достроково розірвуть договір про перевезення пасажирів на автобусному маршруті Горяни-УжНУ
Члени виконкому проголосували сьогодні на засіданні і за дострокове розірвання договору про організацію перевезень пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування № 26 „в/м 555 — м-н. Горяни-УжНУ”, беручи до уваги відсутність претендентів на участь у конкурсі з перевезення пасажирів.

 

Дія договору припиняється з 12 серпня 2017 року. Наступним кроком стане оголошення конкурсу із визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування відповідно до умов, затверджених рішенням виконавчого комітету 12.04.2017 № 117 „Про умови конкурсу з перевезення пасажирів” на об’єкти конкурсу згідно з додатком.

А це - маршрути №№19 („КПП ”Ужгород” - м-н. Дравці (через залізничний вокзал, речовий ринок)”), 20 („пл. Корятовича – Речовий ринок”), 26 („в/м 555 – м -н Горяни – УжНУ ”), 156 („вул. Чорновола – міський цвинтар „Барвінок ”), 158 („пл. Корятовича – міський цвинтар „Барвінок ”). Конкурс повинен відбутися не пізніше ніж за 30 календарних днів з дня прийняття рішення виконкому.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

26 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів