Діти закарпатських медиків відпочивають на морі – в Одеській області

Діти закарпатських медиків відпочивають на морі – в Одеській області
Це 200 дітей працівників закладів і установ охорони здоров’я та санаторіїв нашого краю.

 

Одним з лідерів оздоровлення дітей в літній період у Закарпатті є обласна організація профспілки працівників охорони здоров’я (голова Володимир Турок), яка вважає цю роботу у галузі одним із пріоритетних напрямків діяльності профспілки, усіх її ланок. З урахуванням побажань членів профспілки, президія облорганізації профспілки прийняла рішення оздоровити на морі – в Одеській області 200 дітей працівників закладів і установ охорони здоров’я та санаторіїв нашого краю.

Діти закарпатських медиків оздоровлюються і відпочивають у ТОВ «Дитячий заклад санаторного типу «Сергіївка», що знаходиться в смт. Сергіївка Білгород-Дністровського району на Одещині. Кожна з чотирьох груп оздоровлюється на морі протягом 14 днів.

Передостання група дітей медиків, сповнена незабутніми враженнями,  нещодавно повернулася додому. Про гарний відпочинок і оздоровлення дітей разом з вихователями подбала керівник групи – голова первинної профспілкової організації обласної клінічної лікарні імені Андрія Новака  Валентина Недашковська.

Сергій Баранчиков, завідувач відділу організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради

На ФОТО:

-    діти закарпатських медиків задоволені оздоровленням на Чорному морі. Крайня ліворуч – керівник групи Валентина Недашковська;

-    під час культурної програми
.

 

26 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів