Діти з прифронтової Луганщини приїхали на відпочинок до Закарпаття

Діти з прифронтової Луганщини приїхали на відпочинок до Закарпаття
30 школярів із Станично-Луганського району Луганської області відпочивають на базі Воловецької філії Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру. Юнаки та дівчата приїхали на особисте запрошення голови обласної державної адміністрації Геннадія Москаля із прифронтових населених пунктів, розташованих на лінії розмежування.

 

Двотижнева програма перебування на Закарпатті передбачає цікаве та змістовне дозвілля: конкурси, вікторини, майстер-класи, спортивні змагання, екскурсії по області. У середу, 26 липня, в рамках відвідин обласного центру, діти зі сходу країни завітали в Закарпатську ОДА, для зустрічі з очільниками краю. Школярі вручили Геннадію Москалю та Михайлу Рівісу каравай,  поділилися враженнями про відпочинок та подякували за можливість оздоровитися на Закарпатті. Діти ж отримали від керівників краю пам’ятні подарунки – наручні годинники.

Геннадій Москаль під час розмови цікавився станом справ у Станично-Луганському районі, адже неодноразово відвідував його під час керування Луганською військово-цивільною адміністрацією.

«Уся програма для дітей спрямована на те, щоб кілька днів, проведених у мирному Закарпатті, засвідчили: хоч ми живемо у різних кінцях країни, цінуємо свою самобутність, але помисли, мрії та бажання Сходу та Заходу єдині», – зазначає Геннадій Москаль.

Після зустрічі, школярі також ознайомилися з будівлею Закарпатської облдержадміністрації, зокрема з роботою унікального ліфта – патерностера.

Джерело: Офіційний сайт Геннадія Москаля

 

27 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів