В Ужгороді зрізають аварійні дерева, міняють вуличні лампи, кладуть бруківку та планують круговий рух автівок

В Ужгороді зрізають аварійні дерева, міняють вуличні лампи, кладуть бруківку та планують круговий рух автівок
Працівники «Закарпателектробуду» сьогодні в Ужгороді ремонтують лінію вуличного освітлення, трансформаторну підстанцію на вулиці Перемоги, міняють лампи та відновлюють мережу на вулиці Генерала Свободи, 5,7,9. Відновлюють також лінію на Українській, Дендеші.

 

На площі Дружби Народів у зв’язку з початком капітального ремонту тротуарів працівники «УжАгроміксу» зрізають аварійні дерева. Видаляють сухі дерева із залученням альпіністів і на внутрішньоквартальній території вулиці Тихого, 13 а.

Проводять заміну ламп світлофора на вулиці Митній та обстежують світлофори на Минайській, 8 Березня працівники КШЕПу. Поточний ремонт роблять на вулиці Котляревського. Вночі комунальники прибирали вулиці міста з використанням спецтехніки.

«АВЕ-Ужгород» косить зелені зони на вулицях Станційній, Одеській, Тихого, Анкудінова, Дайки, Л. Українки, Коцюбинського.

КБК продовжує капремонт Замкових Сходів, проводить підготовчі роботи до реконструкції перехрестя вулиць Перемоги-Легоцького з влаштуванням кругового руху, капремонту тротуарів на вулиці Будителів. Крім капітальних, проводять і поточні ремонти проїжджих частин вулиць Заньковецької (від вул. Легоцького до вул. Грушевського), Достоєвського.

ТОВ «БК Антрол» займається підготовчими роботами до капітального ремонту внутрішньоквартальних каналізаційних мереж на вулицях М.Вовчка, 14, Легоцького, 3-13.

На площі Поштовій працівники «БК Капітальна» продовжують викладати бруківку (капремонт тротуарів).

На вулиці Перемоги (від вул. Легоцького до с. Сторожниця) – підготовчі роботи до капітального ремонту.

Капітальний ремонт покрівлі житлових будинків роблять на вулиці Благоєва, 10 та проспекті Свободи, 32.

Джерело: Офіційна сторінка Ужгородської міськради у ФБ

 

27 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів