За добу поліція затримала трьох нетверезих водіїв

За добу поліція затримала трьох нетверезих водіїв
Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння задокументовано в Ужгородському та Хустському районах.

 

У селі Оноківці Ужгородського району наряд ГШР зупинив автомобіль «Rеnault Lаgunа» іноземної реєстрації, на якому було несправне освітлення. За кермом перебував 44-річний житель Івано-Франківської області, який приїхав на Закарпаття до родичів. Чоловік не мав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його доставили на медосвідчення в наркодиспансер у м.Ужгород, де згідно з висновком лікаря на правопорушника склали відповідний адмінпротокол про керування в стані алкогольного сп’яніння. Інший протокол склали за відсутність водійського посвідчення.

У смт.Вишково Хустського району наряд ГШР зупинив скутер марки «Dеltа», який був без номерного знака, а водій не мав захисного шолома. За кермом перебував 74-річний житель с.Ракош Хустського району. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння і не мав документів на право керування. Від медосвідчення чоловік відмовився, про що в присутності двох свідків поліцейські склали відповідний адмінпротокол і вилучили транспортний засіб.

У тому ж Вишкові через дві години працівники поліції зупинили ще одного нетверезого водія на скутері такої ж моделі. Цього разу – 44-річного місцевого жителя. Як і в попередньому випадку, транспортний засіб був незареєстрований, а водій не мав документів і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення відмовився, про що було складено відповідний адмінпротокол і вилучено скутер на спецмайданчик.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування в стані алкогольного сп’яніння) буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

28 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів