Одну з гірських райрад Закарпаття сьогодні "обезголовили"

Одну з гірських райрад Закарпаття сьогодні "обезголовили"
Сьогодні на сесію Хустської райради депутати винесли проект рішення про дострокове припинення повноважень голови ради Олександра Пацкана. За це й проголосували 25 обранців.

 

Також припинить повноваження заступник голови.

У цей же час на своїй сторінці у фейсбуці активіст Віталій Грегор повідомляє:

Є у Хусті група невідомих під організацією депутатів, зазначених в даних листах, та за участі керівництва РДА захопили приміщення сесійної зали райради для проведення псевдосесії. Голова райради О.Пацкан викликав поліцію по 102 через незаконе проникнення.

Після незаконного проникнення в сесійну залу райради, депутати обрали головуючим голову депутатськоі фракції ЄЦ Іванчо і проводять псведосесію!! Вирішують питання незаконого обрання голови райради. Зараз із діючим головою райради О.Пацкан і заступником І.Рогач йдемо до обласного прокурора. Поліція і прокурор місцеві присутні і бездіють. Прокурор Закарпатської області Гаврилюк не прийняв голову Хустської Райради Олександра Пацкана та заступника Івана Рогача, журналістів та громадськість, бо в нього не прийомний день. Заяву про злочин прийняв начальник відділу. "Йдемо шукати правди до обласної поліції та СБУ

Джерело: Мукачево today

 

28 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів