В Ужгороді тривають підготовчі роботи до реконструкції перехрестя вулиць Перемоги-Баб'яка-Легоцького

В Ужгороді тривають підготовчі роботи до реконструкції перехрестя вулиць Перемоги-Баб'яка-Легоцького
Тут, нагадаємо, облаштують транспортне коло.

 

Проводить їх фірма КБК, працівники якої також роблять східці в рамках капітального ремонту Замкових сходів, продовжують підготовку до капремонту тротуарів на вулиці Будителів, проводять поточний ремонт Заньковецької (від вул. Легоцького до вул. Грушевського) і такий же ремонт на вул. Достоєвського.

На вулицях Котляревського та 8 Березня поточний ремонт дорожнього покриття робить комунальне підприємство КШЕП.

Підготовку до капітального ремонту внутрішньоквартальної каналізаційної мережі проводять на вул. М.Вовчка, 14 та біля багатоповерхівок на Легоцького 3-13, ці роботи виконує ТОВ «БК Антрол».

Продовжується також капітальний ремонт тротуарів на площі Поштовій, бруківку викладають працівники ТОВ «БК Капітальна».

Підготовчі роботи до капітального ремонту на Перемоги (від вулиці Легоцького до села Сторожниця) проводить ТОВ «Олександрія Кепітал».

Ремонтують і покрівлю багатоповерхівки на Благоєва, 10, виконавець – ПП Юрченко Ю.М.

Також сьогодні в Ужгороді працівники підприємства «Закарпателектробуд» відновлюють лінію вуличного освітлення на вулиці Тіхого, проводять, у зв’язку з роботами міського водоканалу, демонтаж опори для світильників на вулиці Ракоці, відновлюють лінії вуличного освітлення на Достоєвського, алеї біля ЗОШ №19, на Годинки, Загорській, Нікітіна і вулиці Ревая.

«УжАгромікс» продовжує видалення дерев на площі Дружби народів, де згодом буде капітальний ремонт тротуарів, а також косить на Ботанічній набережній і проводить прополювання, поливання квітів, висаджених по місту.

На вулиці Мукачівській і Руській косять працівники фірми «АВЕ-Ужгород». Це ж підприємство ліквідовує стихійні сміттєзвалища на Жемайте, біля будинків на проспекті Свободи,31 Можайського,5, Сечені,33, Заньковецької, 5,7,9,15,38 і на вулицях Годинки, Пестеля, Сурікова.

Вночі вулиці міста прибирали і мили з використанням спецтехніки. Зараз ще бригада комунального підприємства КШЕП чистить вуличні зливоприймачі на Тімірязєва, інші працівники цього підприємства міняють лампи і ремонтують систему їх включення на світлофорі перехрестя Коритнянська-Гагаріна.

Джерело: Офіційна сторінка Ужгородськї міськради у ФБ

 

28 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів