Як на вулиці Грушевського, 37, самовільно встановлені обмежувачі руху демонтовували

Як на вулиці Грушевського, 37, самовільно встановлені обмежувачі руху демонтовували
Два з них демонтувати так і не вдалося — через перешкоджання мешканців будинку, розташованого у цьому дворі.

 

Шість забетонованих труб – самовільно встановлених обмежувачів руху на внутрішньоквартальній території вулиці Грушевського, 37, – демонтували сьогодні працівники відділу муніципальної інспекції з благоустрою Ужгородської міської ради спільно з комунальними службами.

Демонтаж проводився відповідно до рішення виконкому міської ради на підставі звернень громадян та акту спільної перевірки працівників відділу муніципальної інспекції з благоустрою, департаменту міського господарства й управління архітектури та містобудування.

Однак два бетонні блоки, які перекривають проїзд на вулиці Заньковецької, 19 і згідно з рішенням виконавчого комітету теж повинні бути демонтовані, забрати не вдалося через перешкоджання мешканців будинку, розташованого у цьому дворі. Ні пред’явлені документи про демонтаж, ні конструктивні аргументи працівників муніципальної інспекції та викликаних на місце події поліцейських і дільничного інспектора, не допомогли переконати категорично налаштованих мешканців.

Нагадуємо, обмеження проїзду будь-якими самовільно встановленими засобами є незаконним, адже ніщо не повинно перешкоджати проїзду автомобілів спеціальних служб, таких як пожежна, швидка тощо. Тому робота з демонтажу незаконно встановлених обмежувачів руху продовжиться.

Джерело: Ужгородська міськрада

 

28 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів