Поліція розшукала ужгородця, який обґрунтовано підозрюється в розбійному нападі

Поліція розшукала ужгородця, який обґрунтовано підозрюється в розбійному нападі
Співробітники кримінальної поліції Ужгородського відділу розшукали чоловіка, який підозрюється в розбійному нападі на жителя обласного центру Закарпаття. Суд обрав щодо нього міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

15 липня на лінію «102» надійшло повідомлення про розбійний напад в Ужгороді. Працівники поліції встановили, що близько 2 години ночі на вулиці Мукачівській біля магазину на чоловіка напали, побили та пограбували. Потерпілий від отриманого удару по голові втратив свідомість, за цей час у нього зник мобільний телефон. За наслідками цього інциденту в постраждалого медики діагностували перелом щелепи та струс мозку.

Співробітники кримінальної поліції Ужгородського відділу розшукали нападника. Ним виявився 28-річний безробітний ужгородець. Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 ККУ. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Суд вивчив матеріали справи, які надала поліція, та обрав мірою запобіжного заходу тримання під вартою. Зараз підозрюваний знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

29 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів