Завтра, 30 липня, стартує "Ужгородська Регата 2017"!

Завтра, 30 липня, стартує "Ужгородська Регата 2017"!
Для учасників:

 

1. Реєстрація на старті починається о 15:30. Якщо ваш корабель вимагає підготовки, можна приїхати ще раніше. О 16:45 всі судна повинні бути повністю готові. Хто запізниться - участі у Регаті не бере. 

2. Ще раз перевірте надійність конструкцій, кріплення частин і декору. У нашій річці і так багато сміття, давайте не будемо забруднювати її ще більше. 

3. Ваша безпека - ваша турбота. Організатори не несуть відповідальності за можливі нещасні випадки. Не забудьте взуття, в якому можна увійти в воду (не шльопанці!) Люди в неадекватному стані і конструкції, які нам здадуться ненадійними, до участі не будуть допущені. 

4. Води в річці трохи більше, ніж минулого року, але будьте готові, що деякі ділянки дистанції ваше судно треба буде нести на руках. 

5. На старті потрібно буде заповнити анкету, здати реєстраційний внесок, отримати номер і зайняти місце, яке вкажуть організатори. Розставляємо кораблі так: великі і важкі - на початку, легкі - ближче до кінця. 

6. Кораблі стартують з берега, по одному, з інтервалом 20 секунд, щоб не було тисняви. На фініші поправка буде враховуватися. 

7. Фініш цього року на 300 метрів нижче, біля ресторану "Уж-Венеція". На фініші буде посвята в моряки, нагородження переможців та розважальна програма. Кожен учасник Регати отримає порцію юшки.

8. Не забудьте забрати свої кораблі і все, що від них залишиться. Річка та її береги повинні бути чистими! 

Для глядачів: 

Регату найзручніше спостерігати з пішохідного моста. Старт о 17:00. А потім підходіть на фініш, до ресторану "Уж-Венеція", там буде нагородження переможців, розважальна програма, фотозона, їжа та напої, аніматори для дітей та щось цікаве для дорослих. Побачимось! 

"Ужгородська регата 2017" – можливість весело провести час та заробити 8 000 гривень

 

29 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів