Грантових партнерів в Словаччині та Угорщині шукали інваліди Закарпаття

Грантових партнерів в Словаччині та Угорщині шукали інваліди Закарпаття
26 липня 2017 року в Словаччині в місті Кошіце відбулась масштабна міжнародна конференція стосовно питань транскордонного співробітництва між Україною, Словаччиною, Польщою та Румунією задля отримання грантів по програмі ENI Cross-border Cooperation.

 

 Активну участь в ній прийняли представники Закарпатського обласного осередку Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець та Іван Реміцький.

Відрадно, що українські учасники на цьому семінарі змогли похвалитись успіхами зі створення спортивно-реабілітаційного центру для інвалідів та учасників АТО в місті Ужгороді. Як відомо в 2016 році Ужгородська міська рада спільно з Закарпатською обласною радою та Кабінетом Міністрів України виділили на будівництво вищезгаданого центру 3,5 млн. грн.

Представники Польщі, Угорщини, Румунії та особливо Словаччини зацікавились закарпатським проектом та пообіцяли розглянути можливість долучитись до спільної заявки на отримання грантових коштів задля реалізації проекту створення спортивно-реабілітаційного центру для інвалідів та учасників АТО в місті Ужгороді.

Наступного дня, 27 липня 2017 року, представники Закарпатському обласного осередку Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату взяли участь у конференції «Innosport 2017» в угорському місті Дьйор. Там зібрались сотні представників підприємств, які займаються виробництвом і збутом товарів для спортсменів-інвалідів. Закарпатські представники провели на цій конференції велику кількість зустрічей на яких домовились про значні скидки на закупівлю спортивного і реабілітаційного обладнання для майбутнього спортивно-реабілітаційного центру для інвалідів та учасників АТО в місті Ужгороді.

Ініціював участь закарпатських інвалідів у цих чудових заходах голова Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець.

Велика подяка за допомогу в організації поїздки закарпатських інвалідів на ці важливі конференції керівництву ТОВ «ФАВА-ТЕХНІКС» в особі Маряни Бендзар та Ужгородському міському голові Богдану Андріїву.

 

30 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів