Українське свято охоронятимуть 25 тис. міліціонерів

Міністерство внутрішніх справ планує привернути по всій Україні для охорони правопорядку під час святкування 24 серпня Дня незалежності 25 тис. міліціонерів і військовослужбовців Внутрішніх військ. Про це повідомив журналістів начальник Департаменту суспільної безпеки МВС Володимир Маєвський.

 

За його словами, з 20 серпня міліція почне приділяти особливу увагу місцям, де пройдуть святкові заходи, а з 23 серпня, після перевірки цих місць вибухо-технічними службами і спеціальними собаками, візьме їх під охорону.
За словами Ма?вського, з 22 серпня в МВС і регіонах почнуть діяти оперативні штаби, які будуть моніторити обстановку під час святкування і співпрацювати зі Службою безпеки України, Управлінням державної охорони, Міністерством з питань надзвичайних ситуацій і у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи і Міністерством охорони здоров?я.
Ма?вський сказав, що з 9:00 23 серпня і до 9:00 25 серпня міліція перейде на посилений варіант несення служби, тобто буде введений 12-годинний робочий день замість 8-годинного і відмінені всі вихідні дні, повідомляють Українські новини.
За словами начальника Департаменту, міліція також підсилить охорону залізничних і автовокзалів, будуть створені додаткові оперативно-слідчі групи і групи документування злочинів, на охорону правопорядку вийдуть також міліціонери, що працюють в кабінетах.
Ма?вський сказав, що в масових заходах 24 серпня візьмуть участь приблизно 2 млн. українців.
Деловая неделя

 

20 серпня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів