"Українські радіосистеми" включили мережу GPRS в Ужгороді

ЗАТ "Українські радіосистеми" (УРС), національний оператор стільникового зв’язку, що надає контрактні послуги під торговою маркою WELLCOM і передоплачені послуги під торговою маркою МОБІ, включив мережу GPRS в м. Ужгород

 

На сьогодні територія GPRS-покриття мережі [a href="http://wellcom.ua"]"УРС"[/a] охоплю? 63 міста України.

Послуги на базі технології GPRS (мобільний ?нтернет, WAP, MMS) надаються всім контрактним абонентам і користувачам предоплаченного сервісу [a href="http://mobi-gsm.com.ua"]МОБ?[/a], в тестовому режимі на безоплатній основі. Абоненти можуть підключатися через мобільні термінали до мережі ?нтернет, проглядати HTML сторінки, перекачувати файли, працювати з електронною поштою, WAP ? сайтами, відправляти і отримувати відео і аудіо файли. При цьому абоненти не оплачують час з??днань або об??ми завантажуваної/відправленої інформації.

?нформація про компанію. [a href="http://wellcom.ua"]ЗАТ "Українські радіосистеми"[/a] ? національний оператор, що нада? послуги стільникового мобільного зв?язку стандарту GSM-900 під торговою маркою [a href="http://wellcom.ua"]"WELLCOM"[/a] (з жовтня 1998 р.) і пріпейд-послугу під торговою маркою [a href="http://mobi-gsm.com.ua"]"МОБ?"[/a] (з грудня 2004 р.) [a href="http://mobi-gsm.com.ua/mobi/index.php?option=content&task=view&id=122&Itemid=101"]Мережею GSM "УРС"[/a] охоплю? 135 населених пунктів України.

[foto-r]2005/08/20/logo_mobi.gif[/foto-r]Оператор нада? абонентам доступ до широкого спектру послуг мобільного зв?язку, зокрема до послуг на базі технології GPRS ? мобільний ?нтернет, MMS, WAP. Діють додаткові сервіси, такі, як інформування про пропущені виклики "Who called", послуга переказу коштів між абонентами "Tel2tel", "VIP-номер", сповіщення про стан абонентського рахунку в режимі онлайн, інформаційні і розважальні послуги на базі динамічного STK-меню тощо. У всіх тарифних планах оператора УРС повністю відсутня плата за встановлення з??днань.

Компанія заснувала філії і представництва в 26 обласних центрах України. У 7 містах відкриті Сервісні центри.

Для підтримки абонентів ЗАО "УРС" ді? цілодобово ?нформаційний центр, а також IVR ? сервіс, який да? можливість отримувати технічну допомогу і консультації без встановлення з??днань з операторами ?нформаційного центру.

Компанія нада? послуги міжнародного роумінга в 57 країнах і співпрацю? з 83 операторами.

 

20 серпня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів