На вулиці Будителів в Ужгороді розпочали капітальний ремонт тротуарів

На вулиці Будителів в Ужгороді розпочали капітальний ремонт тротуарів
В Ужгороді на вулиці Будителів розпочали капітальний ремонт тротуарів. Як ідуть роботи, оглянули міський голова Богдан Андріїв, депутат міської ради Василь Гомонай, радник міського голови Ростислав Приходько.

 

Тротуар на вулиці Будителів широкий, місцями понад 6 метрів. Зараз працівники підрядної організації проводять підготовчі роботи, розбирають, зокрема, залишки асфальтобетонного покриття. Під час цих робіт під шаром асфальту та глини виявили старий тротуар з дрібної бруківки.

Ця бруківка – частина колишнього тротуару, він був шириною 3 метри. Однак неодноразово там проводили земляні роботи і близько 80 см старого тротуару, а отже і бруківки, уже втрачено. Тому Богдан Андріїв дав доручення вибрати бруківку, що залишилася, і вивезти на зберігання, щоб використати, зокрема, під час ремонтів тротуарів в історичній частині міста.

Відповідно до проекту, на вулиці Будителів передбачено встановлення нових бордюрів та облаштування покриття ФЕМ-плиткою на тротуарах з обох сторін, в окремих місцях, де тротуар має лише 1 метр, розширення його до 1,5 метра. Також буде облаштовано заїзні кишені на автобусних зупинках з обох сторін вулиці. Для забезпечення безпеки пішоходів на перехресті з вулицею Антонівською встановлять нове турнікетне огородження. Крім того, піднімуть горловини оглядових колодязів до рівня покриття, зруйновані горловини колодязів відремонтують, встановлять на них нові чавунні люки та кришки.

Загальна вартість капремонту – понад 1,2 мільйона гривень.

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міськради

 

31 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів