Де та чим сьогодні зайняті працівники-комунальники в Ужгороді

Де та чим сьогодні зайняті працівники-комунальники в Ужгороді
Сьогодні в Ужгороді працівники «Олександрія Кепітал» проводять підготовчі роботи до капітального ремонту, демонтують бруківку на вулиці Перемоги (від вул. Легоцького до с. Сторожниця).

 

Триває капремонт Замкових Сходів, підготовчі роботи до капремонту тротуарів на вулиці Будителів. Крім того, підприємство КБК займається поточним ремонтом дорожнього покриття на вулицях Грибоєдова, Погорєлова.

«БК Антрол» робить капітальний ремонт внутрішньоквартальних каналізаційних мереж на вулицях М.Вовчка, 14, Легоцького, 3-13(підготовчі роботи), а також поточний ремонт проїжджої частини вулиці Довженка (перекладають бруківку).

Викладають бруківку на площі Поштовій працівники товариства «БК Капітальна».

Роблять у місті й ремонти покрівель житлових будинків, зокрема, на вулиці Благоєва, 10, проспекті Свободи, 32.

На вулицях Тімірязєва, Оноківській працівники комунального підприємства КШЕП проводять поточний ремонт. Косять сьогодні зелені зони на вулицях Собранецькій, Загорській, обстежують світлофори та при необхідності міняють лампи на вулицях Корятовича, Митній, Грибоєдова, прехресті вулиць Собранецької і Закарпатської. Також комунальники прочищають вуличну зливову каналізацію на Тімірязєва, Оноківській. Вночі вулиці міста прибирали, мили з використанням спецтехніки.

«Закарпателектробуд» відновлює лінію вуличного освітлення, встановлює дві нові опори та чотири світильники у парку «Підзамковий». Відновлюють мережу вуличного освітлення і на Підградській, у провулку Володимирському.

Поливають, прополюють квітники у місті, косять зелені зони на набережних Православній, Слов’янській працівники «УжАгроміксу».

У сквері на площі Ш. Петефі, зелені зони на Швабській, площі Кирила і Мефодія косить «АВЕ-Ужгород».

 

01 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів