Сигаретну контрабанду українець до Угорщини на своїй автівці не довіз!

Сигаретну контрабанду українець до Угорщини на своїй автівці не довіз!
На дорозі йому стали закарпатські митарі.

 

На пункті пропуску «Тиса» Закарпатської митниці ДФС припинено спробу вивезення  з України до країн ЄС тютюнових виробів. Незаконно перемісти цигарки через митний кордон намагався громадянин України.

Українець на пункт пропуску заїхав автомобілем «RENAULT MEGANE» із чеською реєстрацією, а для проходження митного контролю обрав «зелений коридор». На підставі результатів аналізу та оцінки ризиків, транспортний засіб працівники митниці направили для проведення поглибленого митного огляду.

Відтак у спеціально виготовлених тайниках у транспортному засобі митники виявили приховані від митного контролю цигарки. Зокрема, співвітчизник хотів перемістити через митний кордон 820 пачок цигарок «BOND» з акцизними марками України.

Таким чином, громадянин вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України тютюнових виробів з приховуванням від митного контролю.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 статті 483 Митного кодексу України.

Наразі фіксується порушення митних правил, цигарки вартістю понад 18 тис. грн та транспортний засіб, вартість якого встановлюється, будуть тимчасово вилучені відповідно до ст.511 Митного кодексу України. вилучено.

Джерело: ДФС у Закарпатській області

 

01 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів