У суботу «Минай» стартує в чемпіонаті футбольної аматорської ліги України

У суботу «Минай» стартує в чемпіонаті футбольної аматорської ліги України
У 1-му турі аматорського чемпіонату України ФК «Минай» зустрінеться із ФК «Калуш» Івано-Франківськ.

 

Команда із Закарпаття розпочне свої виступи у новому для себе турнірі виїзним суботнім матчем, — повідомляє Асоціація аматорського футболу України.

Майбутній суперник — ФК «Калуш» тільки нещодавно (наприкінці червня) здобув бронзові медалі чемпіонату Івано-Франківської області. За інформацією офіційного сайту клубу у міжсезоння відбулися ряд ключових кадрових змін, зокрема на тренерському містку: Петра Лесіва змінив дует відомих українських тренерів — Михайло Савка та Степан Матвіїв, які працювали в тренерському штабі Романа Григорчука спочатку в одеському «Чорноморці», а згодом в азейбарджанській «Габалі».

Зауважимо, що «Минай» потрапив до І групи АФЛУ разом з іншими 8-ма західноукраїнськими командами: ФК «Малинськ» (Рівненська обл.),  ФК «Хмельницький»,  «Нива» (Теребовля, Тернопільської обл.),  «Калуш» (Івано-Франківська обл.),  «Рочин» (Соснівка Львівської обл.),  «Покуття» (Коломия, Івано-Франківської обл.), ФК  «Минай» (Закарпатська обл.),  «ОДЕК» (Оржів, Рівненської обл.),  ФК «Кристал» (Чортків, Тернопільської обл.) .

Як зауважив нашому сайту головний наставник «Минаю» Микола Гібалюк: «Незважаючи на те, що команда виступатиме в чемпіонаті аматорської ліги України ми продовжимо паралельно грати і в обласній першості. Причому, наш президент – максималіст, тож боротимемося за чемпіонство в обох турнірах» .

За словами наставника минайців домашні матчі команда проводитиме на центральному полі стадіону «Авангард». Тож у рідних стінах закарпатські уболівальники зможуть побачити «Минай» 13 серпня в протистоянні з ФК «Рочин» зі Львівщини.

Семен МИХАЙЛИК

 

02 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів