Керівники Ужгорода зустрілися з представниками угорської компанії EURO FLOW Rt

Керівники Ужгорода зустрілися з представниками угорської компанії EURO FLOW Rt
Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв та його заступник Олександр Білак зустрілися сьогодні з угорською делегацією, у складі якої директор компанії EURO FLOW Rt Габор Бойко, радник директора EURO FLOW Rt, колишній генеральний консул Угорщини в м.Ужгород Янош Неймет, виконавчий директор Асоціації територіального розвитку "КІУТ" Андраш Ракоці.

 

На зустрічі також були присутні директор департаменту міського господарства Ужгородської міської ради Володимир Бабидорич, директор комунального підприємства «Водоканал м. Ужгород» Станіслав Карташов, начальник відділу міжнародних ґрантових програм та інновацій Вікторія Тарахонич.

Представники компанії EURO FLOW Rt, яка спеціалізується у сферах газової промисловості, водопостачання та водовідведення, презентували свою продукцію, технології ремонту мереж водопостачання та реконструкції очисних споруд.

Міський голова Богдан Андріїв зазначив, що питання водопостачання і водовідведення для Ужгорода дуже актуальні, адже очисні споруди міста, які будувалися понад чотири десятиліття тому і розраховані на значно меншу кількість населення, застарілі.

Директор ужгородського водоканалу Станіслав Карташов, який розповів про технічно-економічну базу підприємства, теж зазначив, що однією з головних проблем на сьогодні є система очистки стічних вод.

Під час зустрічі домовилися про опрацювання наявного техніко-економічного обґрунтування з метою підготовки спільного проекту щодо реконструкції очисних споруд ужгородського водоканалу у рамках програми транскордонного співробітництва ЄІСП Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна за участі водоканалу м.Будапешт.

Джерело: Ужгородська міська рада

 

02 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів