U-19: «Мункач» в спарингу розбиває новодавидківський «Ф.Медвідя»

U-19: «Мункач» в спарингу розбиває новодавидківський «Ф.Медвідя»
Під тренувальними навантаженнями юнаки «Мункача» проводять спаринг за спарингом. Наставник мукачівцівВіктор Ряшко перевіряє хлопців в бою. Сьогодні, 2 серпня наша команда провела спаринг з одним із лідерів першої ліги західної зони новодавидківським ФК «Ф.Медвідя».

 

На свято Св.Іллі в Новому Давидкові – День села, довкола футбольного поля розташувалися різні каруселі, велика сцена та різні виїзні лотки з прохолодним пивом, яке залюбки смакували в літню спеку глядачі. На відміну від гравців, які гарували на полі. Звісно, господарі хотіли порадувати своїх односельчан і підняти їм настрій на свято ще й перемогою. Особливо старалися давидківчани  в стартові хвилини поєдинку, який за попередньою домовленістю вирішили зіграти в три тайми (по 30 хв). Чи не перша атака «Ф.Медвідя» ледь не принесла результат – кіпера мукачівської команди врятувала стійка. Далі ж наші хлопці взяли м’яч під контроль і поступово почали тіснити господарів на їх половині поля. На 20-й хвилині Олександр Климець прийняв м’яч на половині поля суперника, трохи протягнув м’яч до воріт суперника відтіснив корпусом свого опікуна й пробив точно в дев’ятку.

На другий тайм відбулися ротації в складах обох команд. «Мункач» ще додав в швидкості й взагалі змусив господарів тримати м’яч на власній половині. Десь на хвилині 8-й другого тайму мукачівець  Іван Байса сповна скористався передачею партнерів на хід, причому випередив оборонців, переграв воротаря й попри відчайдушний підкат оборонця закотив м’яч в пусті ворота. Невдовзі «Мункач» забиває третій гол – фланговий простріл партнерів замикає Дмитро Комнатовський.

Третя половина зустрічі також проходила за домінування гостей з міста над Латорицею. Четвертий гол, який провів той же Д. Комнатовський підвів підсумок у цій грі. Тож 4:0 перемагаємо.

У розкладі спарингів «Мункача» U-19 також відбулися також зміни. Черговий контрольний поєдинок команда зіграє вже завтра, 3 серпня з «Поляною». Поєдинок пройде на футбольному полі в с. Нижній Коропець. Початок о 18:00.

 

03 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів