Справжнє свято: на Рахівщині дорожників, що капітально ремонтують трасу «Мукачево – Рогатин», зустріли хібом-сіллю й піснями

Справжнє свято: на Рахівщині дорожників, що капітально ремонтують трасу «Мукачево – Рогатин», зустріли хібом-сіллю й піснями
На Рахівщині завершився ремонт автодороги в межах сіл Лазещина – Кваси, в рамках капітального відновлення траси «Мукачево – Рогатин». Фінансування робіт здійснюється за рахунок коштів «дорожнього експерименту». Ремонт проводиться за сучасною технологією із повною заміною асфальтового покриття.

 

У селі Кваси населення зустріло дорожників хлібом-сіллю. Керівники району, туристичних об’єктів та місцеве населення вручили робітникам символічні подарунки та подякували за роботу.

На сьогоднішній день у Рахівському районі вже відремонтовано понад 25 кілометрів дороги державного значення, роботи тривають.

Нагадаємо, в кінці грудня минулого року Верховна Рада включила Закарпатську область в експеримент, який передбачає спрямовувати на ремонт автодоріг 50 відсотків коштів від перевиконання щомісячних планових надходжень митниць. Ініціював зміни в у відповідний законопроект Геннадій Москаль. Із нардепів від Закарпаття «за» проголосували всі крім трьох братів Балог. 

moskal.in.ua

 

04 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів