Відбулось засідання виконкому Ужгородської міськради. Прийнято ряд важливих рішень

Відбулось засідання виконкому Ужгородської міськради. Прийнято ряд важливих рішень
Члени виконкому Ужгородської міської ради сьогодні проголосували за проект рішення, яким взяли до відома інформацію про стан зовнішньоекономічної діяльності в місті та перспективи створення на базі промислових підприємств технопарку.

 

Управління економіки та стратегічного планування Ужгородської міської ради має сформувати перелік експортоорієнтованих підприємств міста з їхньою продукцією з метою пошуку нових ринків збуту, просування експортної продукції та участі у міжнародних виставкових заходах, бізнес-форумах; активізувати роботу з інформування суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності міста про пропозиції іноземних бізнес-структур, потенційних інвесторів щодо можливостей співробітництва та напрямів інвестування в різні галузі економіки міста; створити робочу групу з метою вивчення спільно з зацікавленими керівниками промислових підприємств можливості створення технопарку в Ужгороді із залученням до співфінансування міжнародних ґрантових організацій.

На сьогоднішньому виконкомі затвердили нові тарифи на ритуальні послуги з поховання, передбачені необхідним мінімальним переліком окремих видів ритуальних послуг, для комунального підприємства "Ужгородський комбінат комунальних підприємств". Перегляд тарифів зумовлений, зокрема, зростанням мінімальної заробітної плати, зростанням вартості паливно-мастильних матеріалів.

Рішення набуде чинності з дня опублікування в газеті „Ужгород” та на офіційному сайті міської ради.

Тарифи на платні медичні послуги Центральною міською клінічною лікарнею, що надаються за зверненням громадян без направлення лікарів (за відсутності показів відповідно до протоколів, затверджених МОЗ України), затвердили на виконкомі. Останній раз тарифи переглядали 3,5 роки тому. Рішення набуде чинності з дня опублікування у газеті „Ужгород”.

Також члени виконкому затвердили акт списання багатоквартирного житлового будинку по вулиці Володимирській, 63 «б» із комунального балансу міста. Належне утримання спільного майна багатоквартирного будинку: прибирання прибудинкової території; прибирання підвалу, технічних поверхів та покрівлі; технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем холодного водопостачання та водовідведення, зливової каналізації; дератизацію та дезінсекцію; обслуговування димових та вентиляційних каналів; технічне обслуговування мереж електропостачання та електрообладнання; проведення поточного ремонту забезпечуватиме ОСББ «Молодіжне».

Узявши до уваги пропозиції комісії з розгляду житлових питань, члени виконкому вирішили прийняти на квартирний облік 6 ужгородців та з одним укласти договір найму.

Співробітнику Ужгородського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області, учаснику бойових дій у зоні АТО надали житлове приміщення у гуртожитку по вул. Квітів. Житло також закріпили за Ужгородським відділом поліції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області. За таке рішення проголосували сьогодні члени виконкому. Крім того, задовольнили заяви ужгородців про приватизацію квартир, приватизацію житлових приміщень у гуртожитках (одну заяву відхилили).

На сьогоднішньому засіданні виконкому затвердили список із семи сімей, які потребують допомоги на встановлення електричного опалення та тих, які потребують допомоги на виготовлення технічних умов, проектної документації та встановлення багатотарифного лічильника. 

Це сім’ї учасників бойових дій, ветеранів війни, постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС, малозабезпечені сім’ї та одинокі пенсіонери.

Двом опікунам, врахувавши рішення опікунської ради, надали сьогодні на засіданні виконкому дозволи на вчинення правочину:

- на укладення договору купівлі-продажу автомобіля від імені підопічного,

– на укладення спадкового договору від імені та в інтересах підопічного.

Крім того, врахувавши рішення комісії з питань захисту прав дитини, двом ужгородцям члени виконкому надали дозволи на посвідчення угод про вчинення правочинів від імені дітей щодо майна, право власності або право користування яким мають діти. Ще одному ужгородцю погодили порядок зустрічей з його малолітньою донькою.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

04 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів