Із берегівської фірми "Чізай" украли сейф. Повний із грошима чи без них – наразі невідомо...

Із берегівської фірми "Чізай" украли сейф. Повний із грошима чи без них – наразі невідомо...
Вчора на урочистому засіданні в актовій залі з нагоди 2-ої річниці Національної поліції багатьох берегівських правоохоронців не було з поважної причини. Посеред ночі невідомі через огорожу проникли на територію виноробного комплексу "Чізай", тож слідчо-оперативній групі на місці події довелося працювати вже зрання.

 

Зловмисники у адмінприміщенні розбили кілька сейфів, а один – найменший – понесли з собою. Кажуть, що шукали гроші, тим паче, що ніби вчора тут був день зарплати. Скільки було у викраденому сейфі – невідомо. Містом ходять чутки, що сотні тисяч гривень, а із фірми є сигнал про буцімто якісь 5 тисячок. Суть не у сумі, але сам факт насторожує: грабіжники вже нічого не бояться, навіть відеоспостереження.

Цікаво те, що у години грабежу на одному з поверхів перебував і сторож пан С. Бандити його не побили, але руки мотуззям скрутили та у туалеті закрили. І тільки з приходом зранку на роботу перших працівників виробної фірми, його вдалося визволити та про надзвичайну подію сповістити берегівську поліцію. Її працівники розшукують грабіжників.

А стосовно вахтера, то він із будки на прохідній пішов у головний корпус, адже на вулиці панувала спека, а приміщення обладнано кондиціонером. Саме тут він і попався у руки злодіям.

Петро КРУК

 

05 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів