Полісменам – грамоти і премії, а ювіляреві – теплі вітання і квіти

Полісменам – грамоти і премії, а ювіляреві – теплі вітання і квіти
У п‘ятницю у актовій залі Берегівської поліції у день їхнього професійного свята керівники відділу, міста, району не тільки вітали та зичили успіхів і здоров‘я, надалі несту успішну вахту на теренах боротьби зі злочинністю, сумлінно, совісно дбати про спокій і порядок, але й дарували премії, подяки, грамоти, навіть принтери тощо.

 

Їх отримали Володимир Тереля, Олександр Пасіка, Ласло Бундович, Олександр Янчик та інші. Не забули про жіночу половину поліції – у додаток до вітань їм вручали ще й по червоній квіточці.

Натомість міський голова Золтан Бабяк у день свята вручив дещо незвичний подарунок – документ на придбання кондиціонера (з одночасним його монтажем). Зауважив, що того дня у цій залі такий побутовий прилад був вельми доречний. Долучилися до вітань також голова районної державної адміністрації Іштван Петрушка, очільник райради Йосип Шін, керівник ветеранської організації Іван Паук. Мав слово і журналіст Михайло Папіш, який ось уже понад тридцять п‘ять років висвітлює діяльність правохоронних структур цього регіону (і не тільки). За таку плідну співпрацю з органами внутрішніх справ грамоту йому вручив полковник відділу поліції Євген Калитич.

У день другої річниці української поліції він також повідомив, що завдяки спільному фінансуванню міста та району правоохоронці Берегівщини отримають новий транспорт. А ще він зробив вельми приємну місію – з 60-річчям привітав колишнього начальника карного розшуку РВВС Юрія Плиску, який зі своїх трьох десятків літ служби у ОВС вісімнадять очолював цей "ключовий" міліцейський підрозділ. Отже, нинішнім полісменам позитивний приклад є із кого брати.

Петро Крук

На фото – миттєвості зі свята 4.08.2017 р.

 

05 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів