В Ужгороді відкрили пам’ятну дошку загиблому у 1994-му начальнику міського карного розшуку Миколі Баб’яку

В Ужгороді відкрили пам’ятну дошку загиблому у 1994-му начальнику міського карного розшуку Миколі Баб’яку
Сьогодні в Ужгороді, на площі Народній, відбулися урочистості з нагоди Дня Національної поліції України. Професійне свято зібрало закарпатських стражів порядку.

 

Розпочали урочистості із шикування особового складу, музичне вітання пролунало від духового оркестру ГУНП в Закарпатській області. Із промовою виступив Роман Стефанишин, начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

До привітань долучився й Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, який також вручив грамоти Ужгородської міськради двом поліцейським - за сумлінне виконання обов’язків та з нагоди річниці Нацполіції.

Для гостей свята підготували виставку зброї та нового автотранспорту поліції.

Також сьогодні відкрили пам’ятну дошку загиблому у 1994 році під час переслідування злочинців начальнику Ужгородського карного розшуку Миколі Баб’яку. Дошку, яка встановлена на вулиці, що носить ім’я загиблого правоохоронця, відкрили Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, начальник Головного управління Нацполіції в Закарпатській області Роман Стефанишин та вдова Миколи Баб'яка Магдалина Баб’як.

Джерело: Ужгородська міська рада

 

05 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів