Кому до вподоби відпочинок у Карпатах, обирають Міжгірщину

Кому до вподоби відпочинок у Карпатах, обирають Міжгірщину
Краєвиди, що більшість жителів міст звикли бачити лише на світлинах, тут прямо перед очима. Тому з року в рік все більше туристів їдуть до мальовничої Міжгірщини.

 

Отримати тут можна порцію свіжого повітря. А вражень від побаченого вистачить надовго. Сюди приїжджають як родинами так і великими туристичними групами. Туристів можна зустріти не лише з інших областей України. Закордонними гостям також до вподоби відпочинок у Карпатах. Хтось обирає екскурсію на воді, іншим до вподоби мотузковий парк, який побудували цього року на кронах дерев біля самого озера.

Та Морське око не єдина родзинка НПП «Синевир». Тут є й інші об’єкти та багато туристичних маршрутів, ознайомитись з якими допомагають інформаційно-туристичні центри. Один з таких турінфоцентрів є в селі Синевир. Відпочивальники час від часу звертаються сюди за інформаційною допомогою. Днями ще один турінфоцентр відкриють у Негровці, а згодом планують побудувати у Колочаві, Синевирській поляні та на території Вільшанської сільради.

Ще один об’єкт наразі на стадії відновлення – музей лісосплаву. Тут можна дізнатись, як в давнину річками бокораші сплавляли ліс. А незабаром на території НПП «Синевир», за словами директора, відкриють ще один реабілітаційний центр. Окрім бурих ведмедів, тут будуть опікуватись й хижими птахами. Поки тут планують, чим ще можна привабити туристів, відпочивальники вже не можуть натішитись. Кажуть, сюди вабить сама природа.

За словами туристів, незабутньо провести час можна і подалі від цивілізації, насолоджуючись цим справжнім єднанням з природою.

Джерело: М-студіо

 

07 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів