Закарпатські рятувальники дбають про безпеку місць зберігання нового врожаю

Закарпатські рятувальники дбають про безпеку місць зберігання нового врожаю
У період збирання нового врожаю вкрай важливо не лише зібрати все з полів без втрат, а й вберегти зернові від вогню під час зберігання. Це питання стоїть на особливому контролі не лише в аграріїв, а й в службі ДСНС.

 

У зв'язку з цим закарпатські рятувальники проводять рейди місцями збирання та зберігання врожаю на предмет пожежної безпеки.

Так, 7 серпня працівники Берегівського міськрайвідділу Управління ДСНС України у Закарпатській області такий профілактичний захід провели на базі дочірнього підприємства "Ант-Кер", що в селі Яноші. До рейдування також долучилися представники відділу сільського господарства Берегівської райдержадміністрації.

Основна увага зверталася на забезпечення первинними засобами пожежогасіння зернозбиральної техніки (іскро- та вогнегасники), наявність засобів пожежогасіння безпосередньо в місцях зберігання врожаю, а також випробування електропроводки та заземлення агрегатів.

Також рятувальники провели профілактичну бесіду з працівниками агропідприємства, розповіли про недопущення виникнення пожеж на хлібних ланах, заборону спалювання пожнивних залишків, а також алгоритм дій при виникненні пожежі на сільгоспугіддях.

У ДСНС України у Закарпатській області

 

07 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів