Зниклу жінку, яку більше тижня розшукувала поліція, знайшли мертвою у Виноградові

Зниклу жінку, яку більше тижня розшукувала поліція, знайшли мертвою у Виноградові
Учора, 7 серпня, у м. Виноградів на вул. Чкалова у каналізаційній ямі було виявлено тіло жінки 1961 року народження. Як з?ясувалося, жінку понад тиждень розшукувала поліція як зниклу.

 

Як повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, ще 30 липня про зникнення своєї тітки заявив мешканець м. Виноградів. Відтоді поліція, розраховуючи, що жінка жива, розшукували її по всьому місту – на ринках, у готелях, у знайомих і родичів.

«У підсумку тіло жінки було знайдено у каналізаційній ямі на території дворогосподарства її батька. При огляді тіла ознак боротьби та насильницької смерті виявлено не було. Одна з імовірних версій – самогубство. Наразі відкрито кримінальне провадження за ст. 115 ККУ, тобто умисне вбивство. Остаточну причину смерті встановить судово-медична експертиза…», – розповіла речниця ГУ НП у Закарпатській області Тетяна Щоголева.

У поліції пояснили, що у подібних випадках завжди класифікують справи за статтею щодо умисного вбивства. І лише встановлення істинних обставин і причин загибелі людини дозволяють перекваліфікувати справу або закрити її.

Слідчі дії тривають.

Як раніше повідомлялося, поліція з’ясовує деталі загибелі жінки у Виноградові, труп якої знайшли у каналізаційній ямі.

uzhgorod.net.ua

 

08 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів