Які роботи проводять комунальники в Ужгороді сьогодні

Які роботи проводять комунальники в Ужгороді сьогодні
Працівники підприємства «Закарпателектробуд» сьогодні в Ужгороді проводять заміну мереж вуличного освітлення на вулицях Боженка, Тельмана, відновлюють лінії на вулицях Томчанія, Глінки,10, Чайковського,43,45. При в’їзді в Ужгород на вулиці Собранецькій роблять підсвітку стели.

 

«АВЕ-Ужгород» ліквідовує стихійні сміттєзвалища на проспекті Свободи, 31, Закарпатській, 26, Дворжака. Косять працівники підприємства вулиці Анкудінова, Руську, Дайки, Коцюбинського, Л. Українки, Одеську, Станційну.

Прополює квітники на проспекті Свободи та продовжує косити Київську набережну «УжАгромікс».

Вулицю Грушевського косять працівники «Ужбудсервісу», а вулиці Возз’єднання, Баб’яка – «Прибиральник Плюс». Також працівники «Ужбудсервісу» прибирають за допомогою спецтехніки вулиці Джамбула, Сурікова, Героїв Крут (Галана). Вночі механізоване прибирання вулиць міста проводив КШЕП. Сьогодні комунальники прочищають вуличну зливову каналізацію на Айвазовського, Панькевича, Електрозаводській. На Панькевича й Електрозаводській КШЕП також робить поточний ремонт.

Тривають роботи з прокладання каналізаційних мереж на внутріквартальних територіях вулиць М.Вовчка, 14, Легоцького 3-13. Крім того, ТОВ «БК Антрол» займається перевлаштуванням бруківки на вулиці Боженка (поточний ремонт) та проводить підготовчі роботи до капремонту тротуарів, демонтує покриття на площі Дружби Народів.

Підготовчі роботи до капітального ремонту тротуарів на вулиці Будителів, реконструкції перехрестя Перемоги-Легоцького, капремонту вулиці Можайського здійснюють працівники КБК. Це ж підприємство продовжує робити капремонт Замкових Сходів.

На площі Пошовій у рамках капітального ремонту тротуарів продовжують викладати бруківку. На внутрішньоквартальній території вулиці Легоцького, 72-70 влаштовують покриття з ФЕМ-плитки.

Проводять підготовку до встановлення бордюрів, облаштування зливової каналізаційної мережі на вулиці Перемоги (від вул. Легоцького до с. Сторожниця).

Капітальний ремонт покрівель житлових будинків роблять на вулиці Благоєва, 10, пр. Свободи, 32, 34, 7/26.

 

09 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів