Ужгородська поліція оперативно розкрила вбивство місцевого мешканця

Ужгородська поліція оперативно розкрила вбивство місцевого мешканця
Побутова сварка в Ужгороді переросла у конфлікт, в результаті якого ужгородець вбив свого товариша. Поліція за дві години розшукала підозрюваного. За даним фактом триває слідство.

 

Співробітники Ужгородського відділу поліції розкрили вбивство у обласному центрі Закарпаття. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що загиблий 55-річний ужгородець мав ознаки насильницької смерті. За дві години працівники поліції встановили особу підозрюваного та обставини смерті вбитого.

«Двоє чоловіків були між собою добре знайомі та відпочивали разом. Вони спільно вживали спиртні напої. Між ужгородцями виник конфлікт, внаслідок чого підозрюваний взяв ніж та вдарив опонента в область серця. Потерпілий помер», – розповів в.о. начальника слідчого відділу поліції Ужгорода Богдан Степанов.

Інцидент трапився на вул. Плеханова, близько обіду. Швидка, що прибула на місце події, констатувала смерть. Поліція розшукала підозрюваного за дві години. Ним виявився 47-річний ужгородець. Він розповів працівникам поліції про подробиці та причини вбивства.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Слідство у справі триває. Сьогодні чоловіку повідомлять про підозру, поліція готує клопотання про обрання міри запобіжного заходу щодо нього у вигляді тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

09 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів