Масштабні рейди провели у мисливських угіддях Закарпаття

Масштабні рейди провели у мисливських угіддях Закарпаття
Для боротьби з браконьєрами і особами, які порушували правила користування зброєю, були залучені понад 3200 осіб.

 

Працівники державної лісової охорони, співробітники Мінприроди, єгері УТМР (Українське товариство мисливців і рибалок), працівники Нацполіції України в Закарпатській області та громадські інспектори провели ряд заходів (понад 1000) масштабних рейдів у межах мисливських угідь від незаконного полювання.

Для боротьби з браконьєрами і особами, які порушували правила користування зброєю, були залучені понад 3200 осіб. За період з 1 січня було складено 12 протоколів, накладено штрафів на порушників на загальну суму понад 2000 гривень.

За підсумками попереднього мисливського сезону, у недбайливих мисливців вилучили 88 одиниць браконьєрських петель на козулю, 24 - на зайця та 27 на фазана, а також 1 одиницю не зареєстрованої мисливської зброї.

 

«Завдання Закарпатського ОУЛМГ своїм особистим прикладом показати, що боротися зі спрутом браконьєрства на законних підставах можливо. Всі ці заходи дозволяють зберегти популяцію диких тварин і полювати згідно букви закону», - розповів перший заступник начальника-головний лісничий Закарпатського ОУЛМГ Ігор Коцур.

 

Джерело: Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

 

09 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Мясник 2017-08-09 / 23:16:56

    Самі єгері і є браконьєри