Поліція нова, а звички – старі: на хабарі 11 тисяч гривень затримано співробітника поліції в Ужгороді

Поліція нова, а звички – старі: на хабарі 11 тисяч гривень затримано співробітника поліції в Ужгороді
СБУ спільно з працівниками поліції Закарпатського управління департаменту внутрішньої безпеки НПУ та прокуратурою в рамках перевірки працівників ГУНП на предмет протиправної діяльності розслідують кримінальне провадження за фактом ймовірного перевищення влади працівником Ужгородського відділу поліції.

 

Вчора, 9 серпня, СБУ, працівники поліції Закарпатського управління департаменту внутрішньої безпеки НПУ спільно з прокуратурою за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали інспектора з дорожнього нагляду сектору превенції Ужгородського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області.

Правоохоронці підозрюють працівника поліції у вимаганні неправомірної винагороди у розмірі 11 000 гривень. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.368 КК України, тобто перевищення влади або службових повноважень працівниками правоохоронного органу. Крім цього, ГУНП призначено проведення службового розслідування, про результати якого буде поінформовано додатково.

Закарпатське управління департаменту внутрішньої безпеки є структурним підрозділом поліції і проводить постійну роботу з моніторингу роботи працівників ГУНП на предмет будь-якої протиправної роботи чи бездіяльності.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

10 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів