Керівник Закарпатської митниці прокоментував затримання на хабарі працівника митного посту «Вилок»

Керівник Закарпатської митниці прокоментував затримання на хабарі працівника митного посту «Вилок»
Працівника митного посту «Вилок», якого затримали за хабар, вже два рази звільняли.

 

– Сьогодні тільки лінивий не коментує ситуацію із затриманням працівника митного посту «Вилок» під час отримання неправомірної винагороди. У цьому контексті, я би хотів зазначити, що цього працівника, який розпочав свою трудову діяльність із колгоспу ім. Леніна, вже два рази звільняли із митниці – в 2012 та 2014 році. Але кожного разу він, завдяки рішенням суду, поновлювався на посадах. Проте, як кажуть в Закарпатті, напевно потрібно «дотричі», – зазначає в.о. начальника Закарпатської митниці ДФС Станіслав Балуєв.

За словами керівника митниці, затриманий у системі митних органів розпочав свою діяльність у 1989 році на посаді інспектора Чопської митниці. Працював він і в Закарпатті, і на Львівщині.

– Дуже прикро, що деякі працівники, які пропрацювали десятки років на митниці, паплюжать авторитет і честь своїх колег. Зараз сотні співробітників Закарпатської митниці, незважаючи на незначні зарплати, постійне дошкуляння суспільства на кшталт: «на митниці працюють тільки корупціонери», кожного дня протидіють контрабанді, захищають економічні інтереси держави, забезпечують мільярдні надходження до бюджету. Можливо це дещо пафосні слова, але я переконаний у службовій професійності працівників митної служби Закарпаття, – наголошує Станіслав Балуєв.

– Наразі затриманий працівник відсторонений від роботи, проводиться дисциплінарне провадження, – підкреслює в.о. начальника Закарпатської митниці ДФС.

ДФС у Закарпатській області

 

11 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів