Чим канадський хореографічний колектив дивував ужгородців

Чим канадський хореографічний колектив дивував ужгородців
В Закарпатському обласному музично-драматичному театрі відбувся концерт відомого хореографічного колективу з Канади «Барвінок».

 

Колектив виконав свої найкращі композиції, які вони готували протягом тривалого часу. Його артисти репрезентують українську культуру та громаду в цілому. «Барвінок» має великий успіх як танцювальний колектив, завдячуючи невичерпній енергійності танцюристів, неповторній та унікальній хореографії танців, які створює художній керівник Федір Даниляк та його талановиті помічники. 

Нині школа українського танцю «Барвінок»  нараховує 430 учасників віком від 6 до 32 років. Ансамбль  завжди відгукується на потреби нашої громади і беруть участь у різних культурно-мистецьких акціях.  Ось уже на майже 50 років вона діє при церкві Успення Пресвятої Богородиці Божої Матері Марії в місті Міссіссага поблизу Торонто. За цей період школа зуміла привити любов до українського мистецтва багатьом поколінням української діаспори. За період існування вона випустила понад 5000 вихованців.

goloskarpat.info

 

11 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів