Які роботи проводять комунальники в Ужгороді сьогодні

Які роботи проводять комунальники в Ужгороді сьогодні
Сьогодні в Ужгороді працівники «Закарпателектробуду» продовжують міняти лампи на вулицях мікрорайону «Радванка», демонтують опори вуличного освітлення на перехресті Перемоги-Легоцького, де працівники КБК проводять реконструкцію.

 

«УжАгромікс» поливає, прополює квітники у місті, прибирає слихи річки та косить зелені зони на вулицях Будителів, Верещагіна, Гагаріна.

«Прибиральник Плюс» косить вулицю Перемоги, «АВЕ-Ужгород» - транспортні кола на площах Дружби Народів, Б. Хмельницького. Стихійні сміттєзвалища ліквідовують на вулиці Благоєва,7, під пішохідним мостом.

Механізоне прибирання вулиць 8 Березня, Генерала Свободи, Грушевського проводить «Ужбдсервіс».

КШЕП продовжує прочищати вуличну зливову каналізацію на Електрозаводській, ремонтує світлофори на перехрестях вулиць Перемоги-Грушевського, Заньковецької-Грушевського, 8 Березня-Грушевського, Митна-Собранецька, Грушевського-Минайська. Поточний ремонт дорожнього покриття комунальники роблять на вулицях Електрозаводській, Панькевича.

Працівники КБК у рамках капітального ремонту облаштовують каналізаційну мережу на Замкових Сходах, викладають ФЕМ-плитку на тротуарах вулиці Будителів, проводять підготовчі роботи до капремонту вулиці Можайського.

Прокладають каналізаційні мережі на внутрішньоквартальних територіях вулиць М.Вовчка, 14, Легоцького 3-13 прцівники «БК Антрол». Це ж підприємство робить поточний ремонт вулиці Боженка (перевлаштування бруківки) та капремонт тротуарів на площі Дружби Народів (підготовчі роботи, демонтаж існуючого покриття).

Ставлять бордюри на вулиці Перемоги (від вул. Легоцького до с. Сторожниця) працівники ТОВ «Олександрія Кепітал».

ТОВ «ФемБуд» робить капітальний ремонт внутрішньоквартальної території на вулиці Легоцького, 72-70.

Ремонтують водопровід каналізації житлового будинку на вулиці Л. Толстого, 31. Триває капремонт покрівель житлових будинків на вулиці Благоєва, 10, проспекті Свободи, 32, 34, 7/26.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

11 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів