Новини за сьогодні, 20 квітня 2024, субота (05:37)

Новий магазин взуття відкрився сьогодні в Ужгороді

Новий магазин взуття відкрився сьогодні в Ужгороді
На проспекті Свободи під назвою «SANDALINO». Він став уже другим магазином цієї ТМ в обласному центрі Закарпаття.

 

У суботу, 12 серпня, на проспекті Свободи, 31 в обласному центрі Закарпаття відкрився другий за ліком магазин взуття «SANDALINO».

Святкова атмосфера та весела музика зібрала в магазині неабияку кількість ужгородців та гостей міста. Більшість із них пішли додому з обновками.

Воно й не дивно, адже протягом 12-13 серпня в «SANDALINO» - 20% знижки на увесь асортимент товару.

Також на клієнтів очікують розіграш призів, конкурси та найбільший асортимент взуття, безліч моделей з якого коштує від 99 гривень.

«SANDALINO» — це молода мережа магазинів взуття, що прогресивно розвивається і за короткий час існування змогла завоювати довіру у достатньо широкої аудиторії, - розповідає адміністратор магазину «SANDALINO» на проспекті Свободи Анна Мазурок. – У нас можна придбати взуття для чоловіків і жінок, підлітків і дітей. Наш магазин пропонує найвигідніші пропозиції всім своїм клієнтам. Ціна взуття в нашому магазині відповідає принципу оптимального співвідношення ціна/якість. Придбавши взуття у нас одного разу, ви обов`язково захочете стати нашим постійним клієнтом, адже це відмінна можливість придбати взуття для всіх членів сім’ї в одному місці на максимально вигідних умовах».

Це вже другий магазин взуття «SANDALINO» в Ужгороді. 13 липня «SANDALINO» відкрився на вулиці Швабській, 61.

Джерело: 03122.ua

 

12 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів

Останні новини

+